Victor Ponta a declarat miercuri seara ca Dan Diaconescu reprezinta "si interesele politice ale PDL".

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre relatia dintre Dan Diaconescu si PDL.

"Daca am fi avut un sistem de justitie mai bun in Romania poate domnul Diaconescu nu ar mai fi putut participa la licitatie. Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL".

Ponta a adaugat ca PDL va fi obligat sa guverneze impreuna cu partidul condus de Dan Diaconescu in cazul in care USL va obtine mai putin de 50% din voturi la alegerile parlamentare din luna decembrie, a declarat presedintele PSD, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

"PDL va fi obligat sa guverneze cu Dan Diaconescu, altfel nu iese la numaratoare. De ce nu spun asta cei de la PDL, le este rusine ?", a spus Ponta la Realitatea TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.