Victor Ponta i-a cerut ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, sa nu se lase atrasa in "capcane politice" in cazul propunerilor pentru noul procuror general si noul sef al DNA.

"Am rugat-o sa nu se lase atrasa in capcane politice, tocmai din partea celor care nu ar trebui sa faca politica. Ea are o discutie foarte clara cu Comisia Europeana, are o lege foarte clara, sa faca propunerile pentru noul procuror general si noul sef la DNA. Nu este treaba Guvernului cine sunt acesti oameni, treaba noastra este doar sa stim ca s-a respectat legea, sa stim ca doua institutii importante fundamentale ale statului sunt conduse de oameni numiti conform procedurilor legale", a declarat Ponta, potrivit mediafax.ro, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

"Povestea asta cu interimatul care numeste un alt interimat, care dupa aia desemneaza un interimat, incepe sa semene cu Oltchim-ul. As vrea si sper ca doamna ministru cand se intoarce (n.r.- de la Bruxelles) sa trateze foarte serios aceasta situatie", a mai adaugat premierul.

Citeste si:
Daniel Morar, interimar la conducerea Parchetului General
Laura Oprean, noul sef interimar al DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.