Dupa ce Dan Diaconescu a anuntat ca, la alegerile parlamentare, va candida in colegiul lui Victor Ponta, premierul a declarat ca oamenii din Gorj sunt amatori de muzica si de arta, nu de circ.
"In ce ma priveste, de cand am fost prima data ales deputat in 2004, am fost sprijinit si le sunt foarte recunoscator oamenilor din Targu Jiu. Evident ca voi candida in acelasi colegiu si in 2012 si probabil in 2016. Nu voi schimba niciodata colegiul in care candidez, pentru ca oamenii din Targu Jiu au fost alaturi de mine cand nu aveam nicio functie si foarte putini ar fi crezut vreodata ca voi ajunge premier sau presedinte de partid. In rest, sa stiti ca cei din Gorj sunt foarte mari amatori de muzica si de arta, nu de circ", a declarat Ponta, potrivit realitatea.net.

"M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament. Voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el", a anuntat, luni, Dan Diaconescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.