Presedintele Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, se intalneste, miercuri, la Bruxelles, cu presedintele Partidului Popular European si cu Secretarul General, Antonio Lopez-Isturiz.

Potrivit realitatea.net, scopul acestor intalniri este aderarea partidului condus de fostul premierl la grupul popular european.

"Presedintele Forta Civica, Mihai-Razvan Ungureanu, se afla astazi (n.r.- miercuri) la Bruxelles, unde se va intalni printre altii cu Presedintele Partidului Popular European, Wilfried Martens si Secretarul General al PPE, Antonio Lopez-Isturiz", se arata intr-un comunicat remis de Forta Civica.

"Forta Civica este un proiect durabil, iar initierea unui dialog pe principii comune cu celelalte partide de centru-dreapta din Europa demonstreaza implicarea noastra pe termen lung in proiectul Uniunii Europene", a declarat Ungureanu.

De asemenea, fostul premier a afirmat ca partidele care formeaza Alianta Romania Dreapta "vor lucra pentru restabilirea prestigiului Romaniei si pentru recastigarea increderii populatiei si a Europei".

Prin aceste actiuni, Ungureanu doreste sa demonstreze ca "tara noastra este un stat democratic aflat pe calea modernizarii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.