Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca privatizarea Oltchim ar putea afecta USL din punct de vedere electoral daca, in continuare, Guvernul nu va rezolva situatia.
Intrebat daca scandalul Oltchim afecteaza USL, Antonescu a raspuns:

"Depinde foarte mult de ce se va intampla in perioada urmatoare, pentru ca de fapt ce ar putea sa afecteze USL-ul? Perceptia publica legata de capacitatea de a guverna. Cu alte cuvinte, folosind, asa, o metafora destul de vulgara, sa nu-ti tremure ghidonul sau volanul. Adica o pozitie foarte clara, optiuni foarte ferme, pasi foarte hotarati. Oricine vrea asta de la o guvernare, cu atat mai mult intr-o tara in care sunt atatea si atatea variabile nefericite. Daca mai departe Guvernul va face pasii anuntati, va da niste solutii pentru Oltchim, atunci cred nu se va plati un cost. Daca se vor succeda imagini din acestea de neclaritate, de nesiguranta, reactii disproportionate, sigur ca se va contabiliza, asta cred sincer", a declarat presedintele PNL, potrivit realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.