Remus Vulpescu nu se va mai ocupa de privatizari la Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, a declarat premierul Victor Ponta, aratand ca ii reproseaza acestuia faptul ca s-a lasat atras in farsa si circul organizate de Dan Diaconescu la privatizarea Oltchim. 

"Pot sa-i gasesc lui Vulpescu circumstante atenuante, si anume ca este foarte greu sa nu te lasi atras intr-un astfel de circ, este inselaciune de mare calibru. Vulpescu nu se va mai ocupa insa de privatizari la OPSPI", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Ministrul Economiei, in subordinea caruia functioneaza Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie, a declarat ca, din punctul sau de vedere, seful Oficiului, Remus Vulpescu, trebuie schimbat de la conducerea institutiei, la momentul incheierii privatizarii Oltchim.

Declaratia a fost sustinuta la Palatul Victoria, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu premierul Victor Ponta si in care si seful Guvernului a sugerat ca seful OPSPI va fi demis din functie.

"Din punctul meu de vedere, domnul Vulpescu trebuie schimbat din functie, dar acest lucru va fi facut in momentul incheierii procesului de privatizare la Oltchim", a spus ministrul Economiei, Daniel Chitoiu.

El a aratat ca procesul de privatizare va fi formal incheiat in 1-2 zile.

Citeste si: Ponta: Am pus capat circului. Privatizarea Oltchim a esuat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.