Ministrul de Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat luni ca nu face parte din "telenovela Dan Diaconescu", glumind ca, daca acesta ar fi avut de transportat saci cu euro la Oltchim, ar fi solicitat de la MAI masini pentru un astfel de transport. 

Potrivit MEDIAFAX, intrebat daca Diaconescu a solicitat serviciile Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) pentru luni, ministrul a spus ca el nu face parte din "telenovela Dan Diaconescu", care, "probabil, astazi (luni - n.r.) o sa se incheie".

"Ca sa fac o gluma (...) daca avea de transportat saci cu euro astazi, solicita masini care pot sa execute un astfel de transport", a spus Dusa.

Una pe zi cu Diaconescu: "Mergem cu banii cash in fata Guvernului, sa ii vada Ponta"

Ministrul a mai spus ca va face comentarii despre Oltchim dupa incheierea acestui "episod". "Cand o sa se termine acest episod, probabil o sa fac si eu comentarii, dar care sa vizeze strategia Oltchim, nu ce face Dan Diaconescu", a spus Dusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.