Deputatul PDL, Theodor Paleologu, a declarat ca democrat-liberalii ar trebui "sa nu se imbete cu apa rece" ca vor obtine 30% la alegerile parlamentare. 

"Important in faza aceasta este sa ne concentram pe alegeri, sa obtinem un scor cat mai bun, peste 20% in decembrie, nu cred ca e cazul sa ne imbatam cu apa rece, sa ne facem iluzii c-o sa ajungem la 30% sau asemenea lucruri, dar un scor de peste 20% este cat se poate de onorabil si deschide foarte interesante perspective, in contextul in care USL-ul nu reuseste sa aiba 50%. Si e foarte posibil acest lucru, mai au inca doua luni si ceva ca sa faca foarte multe prostii, pentru ca au o mare eficienta la capitolul asta, daca ne gandim cate tampenii au putut sa faca in numai cateva zile nu demult, daca mentin acest ritm, e remarcabil, adica putem avea sperante legitime, dupa 9 decembrie", a declarat Paleologu, potrivit realitatea.net.

De asemenea, deputatul a afirmat ca, in politica romaneasca, "prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra".

"In politica romaneasca castigi mai cu seama pe prostia adversarului, lucru care s-a confirmat, ati vazut in ultimele luni ca asa este. Eu cred ca prostia celorlalti este un factor mai important decat inteligenta noastra, nu ca n-ar fi importanta si ea, insa contraperformanta USL la guvernare e atat de manifesta, incat e foarte probabil sa ajunga sub 50%", a mai adaugat Paleologu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.