Victor Ponta a declarat, sambata, la Bruxelles, ca PDL se pregateste de multi ani "de desert", in care o sa stea doar in opozitie. De asemenea, premierul a spus ca PDL a devenit un partid "corupt si obosit".
"Spre deosebire de PDL, care este un partid si corupt si obosit de anii de guvernare si foarte plictisitor, macar domnul Diaconescu nu este plictisitor. PDL-ul este un partid corupt, un partid dezorganizat (...) De abia acum au inceput cei 40 de ani in desert. Eu stiu lucrul asta, pentru ca am trait momentul decembrie 2004 pentru PSD si sigur, asa niste iluzii ca deodata oamenii o sa se reintoarca spre noi au existat, dar a fost un drum lung. Din decembrie 2004 pana in 7 mai 2012, au fost opt ani de opozitie pentru PSD. PDL-ul se pregateste de ani multi de desert, pana cand, eventual, la un moment dat, cu o adevarata reforma, cu oameni cu adevarat noi, probabil ca vor putea redeveni o forta importanta", a declarat Ponta, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, premierul este de parere ca PDL il scoate in fata pe Dan Diaconescu pentru ca este "in criza de idei si de strategie politica si nimic altceva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.