Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca listele de candidati ale PDL sunt incheiate de o saptamana, dar a evitat sa precizeze daca Elena Udrea va candida la parlamentare.

"Listele noastre, ale PDL, sunt incheiate de o saptamana. Le vom imbina cu ale colegilor de la Forta Civica si de la PNTCD. Pe listele de la PNTCD vor candida si colegi de la Noua Republica. Termenul este luni de incepere a discutiilor, joi de finalizare", a precizat Blaga, dupa Colegiul Director al PDL care s-a desfasurat la sediul partidului din Aleea Modrogan 22, transmite MEDIAFAX.

Intrebat daca Elene Udrea se afla pe listele PDL si va candida la parlamentare, Vasile Blaga a raspuns: "Nu stiu inca. Avem o Comisie de etica si litigii, candidez si eu, toti trecem prin comisia asta".

Blaga a mai spus ca partenerilor din alianta ar urma sa le revina 55-60 de locuri.

Conducerea PDL a spus in mai multe randuri ca parlamentarii actuali ai partidului isi vor pastra candidaturile, singura care nu a fost acceptata pana in prezent fiind Monica Iacob Ridzi, care era trimisa in judecata si care a demisionat saptamana aceasta din PDL.

De asemenea, presedintele PDL, Vasile Blaga, i-a atentionat pe partenerii din alianta sa nu aiba pretentii la locurile in Parlament, aratand ca acestea se vor repartiza in functie de ponderea formatiunilor si de studiile sociologice.

"In politica nu se fac cadouri", anunta Blaga la inceputul lunii septembrie, mentionand ca PDL este singura formatiune care are structurile necesare sa se masoare in lupta cu PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.