Premierul Victor Ponta a declarat, la Bruxelles, unde a participat la Congresul PES, ca presedintele CE si presedintele PE au o pozitie "mult imbunatatita" in privinta Romaniei si a precizat ca tara noastra are nevoie de "o relatie cat mai buna cu institutiile europene". 

Conform unui comunicat al PSD, citat de MEDIAFAX, Victor Ponta a declarat ca isi doreste ca Romania sa aiba o relatie foarte buna cu institutiile europene, accentuand in acelasi timp si pozitiile mult imbunatatite ale presedintilor CE si PE cu privire la Romania.

"Vreau sa comentez extrem de pozitiv pozitia mult imbunatatita a presedintelui Comisiei Europene, dl Barroso, a presedintelui PE, dl Schulz. (...) Imi doresc ca Romania sa aiba o relatie foarte buna cu institutiile europene, imi doresc ca toate lucrurile care au fost neclare sa fie clarificate, fara a pretinde ca toata dreptatea e de partea mea, ci pur si simplu pas cu pas sa rezolvam problemele. (...) Romania are nevoie de o relatie cat mai buna cu institutiile europene", a subliniat prim-ministrul Victor Ponta, conform sursei citate.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri seara, la Bruxelles, dupa intalnirea cu presedintele PE, Martin Schulz, ca l-a asigurat pe acesta, ca si pe presedintele CE, Jose Barroso, ca Romania a depasit criza politica si ca "ambele parti" si-au invatat lectia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.