Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, sambata, la lansarea ARD, ca Romania este o tara mutilata, desfigurata, jefuita, strambata de cele cinci luni de guvernare a stangii, care, insa, a rezistat puterii "rau-facatoare" a stangii si care trebuie indreptata.

"De cinci luni puterea de stanga mutileaza Romania. Dupa cinci luni de putere a stangii, Romania e o tara desfigurata, strambata, si inca nu s-a terminat. Guvenantii calca in picioare statul de drept, democratia, optiunea euro-atlantica. Guvernantii, in toiul crizei economice globale, isi antreneaza cetatenii inr-o criza politica si institutionala profunda, cu efecte negative asupra credibilitatii externe, a nivelului de trai, a investitiilor", a spus Ungureanu, potrivit MEDIAFAX.

El a spus ca Romania este o tara jefuita, pentru ca guvernantii vand un combinat ca Oltchim oricui si oricum si o tara batjocorita, pentru ca un "premier plagiator" deschide anul scolar.

Blaga: Noi propunem normalitatea, care inseamna democratie, stat de drept, domnia legii

"Romania e o tara in suferinta, strambata. O tara in care guvernantii isi bat joc de cetateni vanzand Oltchim oricui si oricum este o tara jefuita, o tara strambata. O tara in care un prim-ministru plagiator deschide anul scolar este o tara batjocorita, o tara strambata. Romania a rezistat puterii rau-facatoare a stangii, nu s-a frant, dar este o tara strambata", a spus Ungureanu.

El a sustinut ca Romania trebuie indreptata si a aratat ca acesta este si motivul pentru care fortele politice de drepta s-au unit.

"Romania trebuie sa se indrepte. De aceea ne-am unit in alianta fortelor de dreapta: pentru o Romania dreapta!", a spus Ungureanu.

El a precizat ca in scurt timp ARD va propune un indreptar politic si de guvernare, iar la parlamentare va sustine candidati onesti si drepti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.