Alianta Romania Dreapta este lansata oficial, sambata, la Palatul Parlamentului. Alianta de centru-dreapta este formata din PDL, Forta Civica si PNTCD.

[UPDATE] "Uitati-va in ce hal au adus tara Ponta, Antonescu, Voiculescu. Peste tot ura, vrajba, dezbinare. Societatea e polarizata, nimic nu se mai construieste. In cinci luni de guvernare, stanga socialista a dovedit incompetenta, a reusit sa sadeasca samanta vrajbei in viata noastra", a spus Blaga, potrivit mediafax.ro, cu ocazia lansarii Aliantei Romania Dreapta.

"Noi propunem normalitatea, care inseamna democratie, stat de drept, domnia legii. Proiectul nostru e sa ne unim fortele intr-o alianta puternica, curata, care sa indrepte raul facut Romaniei de guvernarea socialista, care sa apere democratia si statul de drept, care sa consolideze democratia, pentru o Romanie dreapta", a mai adaugat Blaga.

"Stim foarte bine ca alianta este capabila de o guvernare buna, este capabila sa dea ministri si prim-ministri buni, sa dea un presedinte pentru Romania. Nu traim vremuri usoare, iar in vremuri grele apar oameni de nadejde. Cand soarele straluceste si cand curg rauri de lapte si miere, apar foarte multi. Eu sunt convins ca nimeni din aceasta sala nu face parte din aceasta categorie. Suntem o echipa stransa, unita si ca un partid ca al nostru nu-si trage seva din afaceri cu statul sau baroni locali necinstiti, ci din contributia noastra. Noi suntem curati, suntem un model pentru viitor", a declarat Ungureanu


Potrivit realitatea.net, in cadrul lansarii vor fi prezentate platforma-program si principiile programului de guvernare a ARD.

Reprezentantii PDL, PNTCD si ai Fortei Civice intentioneaza ca alianta sa fie o alternativa la stanga, la USL, in alegerile parlamentare din decembrie.

La reuniunea de la Palatul Parlamentului vor vorbi cei trei coperesedinti ai aliantei, Vasile Blaga, Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu, iar organizatorii manifestarii promit cateva "surprize", placute spera ei, pe care nu au vrut sa le precizeze, transmite MEDIAFAX.

La eveniment sunt asteptati sa participe, in calitate de parteneri, si liderii Partidului Noua Republica si Fundatiei Crestin Democrate.

Alianta Romania Dreapta are ca sigla inima, iar culoarea dominanta este albastru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.