Vicepresedintele PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat ca, din cauza actiunilor economice si sociale "iresponsabile" ale PDL, "partide populiste, fara ideologie" precum PP-DD cresc in sondaje.
"Eu cred ca in acest moment este un val de emotie pentru PP-DD, un val de emotie care se manifesta intotdeauna in situatii grele. Romania nu este intr-o situatie usoara, dar pentru mine este important ca USL isi mentine cota de incredere. Cota de incredere de aproximativ 60%. Acesta este lucrul cel mai important. In rest, sigur 40% din viata politica trebuie sa fie acoperiti de restul partidelor politice", a declarat Nicolaescu, potrivit realitatea.net.

"Problema complicata, din punctul meu de vedere, este alta, ca din cauza actiunii iresponsabile a PDL, in ceea ce inseamna activitate economica, sociala, furt, minciuna, hotie la un loc, cresc partide populiste, partide care nu au ideologie, care promit marea cu sarea fara sa aiba nimic in spate, cred ca asta marea problema pe care o are Romania", a mai adaugat vicepresedintele PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.