Victor Ponta a declarat ca, in cazul in care Dan Diaconescu nu plateste cele 45 milioane euro pentru Oltchim, exista un plan de rezerva.
"Categoric, exista un plan de rezerva pentru Oltchim. Cel declarat castigator trebuie sa semneze contractul in maximum 10 zile. Daca luni se prezinta cumparatorul cu banii, se incheie contractul si incep restul procedurilor. Daca nu, administratorul special va veni in cateva zile cu ceea ce inseamna strategia pentru repornirea combinatului si plata salariilor si de pregatire a unei noi proceduri de privatizare pentru 2013 in care sa aratam ca am invatat din aceasta procedura", a declarat premierul, potrivit rtv.net.

"Dan Diaconescu nu e orice nebun de pe strada. Daca are banii ne da cei 45 de milioane, semnam contractul, ii imprumutam combinatul, dupa care intra in negocieri sa cumpere Arpechimul sa rezolve cu Electrica si cu AVAS-ul. Datoriile totale sunt acum de 700 de milioane de euro. Daca luni nu vine Mesia cu Rolls-Royce, sa nu se sperie oamenii de la Oltchim", a mai adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.