Premierul Victor Ponta nu a rezistat mai mult decat jumatate de ora in aceeasi incapere cu presedintele Traian Basescu.

Premierul Victor Ponta a ajuns, in jurul orei 11:00, la Palatul Cotroceni pentru a participa la sedinta Consiliului Superior de Aparare a Tarii. Dupa nici o jumatate de ora, premierul a parasit sedinta CSAT, in urma unor neintelegeri cu seful statului pe tema imaginii Romaniei.

Controversele dintre cei doi s-au manifestat pe tema imaginii Romaniei, scrie realitatea.net.

Potrivit NewsIn, pe agenda discutiilor figureaza strategia pentru refacerea credibilitatii Romaniei si demersurile privind initierea programului Avion Multirol al Fortelor Aeriene.

Alte subiecte care vor fi discutate sunt starea Armatei Romaniei, evaluarile privind amenintarile la adresa securitatii nationale, procedurile pentru aplicarea prevederilor Art. 46, Alin. (9), din Legea Concurentei nr. 21/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, proiectul de hotarare a Guvernului pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societatii Nationale de Transport Feroviar de Marfa „C.F.R. Marfa” S.A. si a mandatului Ministerului Transporturilor si Infrastructurii pentru implementarea acesteia, precum și vulnerabilitatile de securitate identificate in contextul atentatului de la Burgas (Bulgaria).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.