Mihail Neamtu, liderul Noua Republica, a anuntat ca, sambata, 29 septembrie, cele patru partide membre ale Aliantei Romania Dreapta se vor reuni intr-o sedinta comuna pentru "a celebra unitatea dreptei".

"Pot sa va anunt si sa certific inca o data ca in ziua de 29 septembrie, sambata, la ora 11.00, cele patru formatiuni vor fi reprezentate la o lansare oficiala. Vom avea si Noua Republica, si PNTCD, si Forta Civica si PDL in diferite sali de la Palatul Parlamentului, unde, dupa un discurs care valorifica indentitatea si caracterul propriu al partidelor noastre (...), va exista apoi o celebrare a acestei unitati a dreptei", a declarat Neamtu, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, liderul Noua Republica a tinut sa precizeze ca, inainte de evenimentul comun, presedintii celor patru partide se vor adresa publicului in sedinte separate.

"La ora 11.00 vor vorbi liderii de partide in fata publicului din partea fiecarui partid. Apoi, la ora 12.00, vom avea elemente de surpriza, va pot spune lucrul acesta, care vor fi comunicate printr-un concept vizual inedit pe scena din sala Alexandru Ioan Cuza, unde peste 1.200 de oameni se vor strange pentru a celebra renasterea sperantei", a mai adaugat Neamtu.

"Exista un plan de actiune, exista un plan de comunicare politica incepand cu data de 29 septembrie. Repet - fara a dizolva vreodata identatea Noii Republici in altceva - vom vorbi in mod special despre ce pot face oamenii de dreapta din aceasta tara pentru a readuce ratiunea in exercitiul executiv si parlamentar", a concluzionat presedintele Noua Republica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.