Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca BPN a aprobat, de principiu, un acord de colaborare cu Partida Romilor, precum si modul in care cele doua formatiuni politice vor colabora atat in alegeri, cat si in actul de guvernare dupa alegerile parlamentare.

"Am aprobat de principiu un acord de colaborare cu Partida Romilor si modul in care vom colabora atat in alegeri, cat si in actul de guvernare dupa 9 decembrie", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca este vorba despre un acord de sprijin reciproc si de promovare a politicii de integrare pentru comunitatea romilor, fiind, de asemenea, vorba despre un lucru pe care Guvernul si l-a asumat in programul sau de guvernare si in discutiile pe care le are cu partenerii europeni, in special cu Franta.

"Am avut o intalnire cu ministrii din Franta, am semnat un acord si participam la grupul pilot constituit de catre CE pentru strategia de integrare a romilor la nivel european", a spus Ponta.

Victor Ponta a mai precizat ca Madalin Voicu va candida pe listele USL la alegerile parlamentare, acesta fiind parlamentar PSD si in momentul de fata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.