Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, luni, ca partidul a decis sa nu depuna contestatie privind revocarea Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, ci va contesta doar revocarea presedintelui Senatului.

"La Camera Deputatilor, datorita regulamentului de organizare si functionare al Camerei, PDL a decis sa nu depuna contestatie, dar la Senat, care are un regulament cu totul diferit in care functia de presedinte al Senatului este foarte bine protejata, fiind al doilea om in stat, PDL va merge pana la capat, demonstrand astfel ca actualul guvern s-a folosit de acte neconstitutionale pentru a suspenda si demite presedintele tarii", a explicat Cezar Preda dupa sedinta BPN al PDL, transmite MEDIAFAX.

El a aratat ca si Roberta Anastase a facut o declaratie de presa prin care si-a exprimat punctul de vedere.

"Ma lupt principial pentru cineva, pentru o functie, cu conditia ca si persoana respectiva sa doreasca acest lucru", a precizat Cezar Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.