Deputatul hunedorean a afirmat  ca decizia demisiei a fost una grea, pentru ca a facut parte din aceasta formatiune politica timp de 16 ani.

"Va spun sincer ca mi-a fost greu si nu am crezut ca voi fi pusa in situatia, vreodata, de a demisiona din PDL. Este o decizie dificila pentru mine. Am fost loiala PDL si am incercat sa aduc plus valoare acestui partid. Am castigat toate bataliile politice in care am fost implicata. Echipa pe care am format-o a obtinut un scor mult peste media partidului, fie ca vorbim despre alegeri locale, parlamentare sau prezidentiale. Am constatat cu surprindere ca PDL a ales sa intre in aliante cu formatiuni politice si sa faca echipa cu persoane care si-au facut o asa-zisa cariera politica din a trece prin mai multe partide", a spus ea, potrivit MEDIAFAX.

Monica Iacob-Ridzi a spus adaugat ca, personal, a condamnat, inclusiv de la tribuna Parlamentului, traseismul politic.

"Constat insa ca, in ultima perioada, exista voci care nu au nicio legitimitate, nici macar morala, de a emite pretentii fata de PDL. Sunt voci care nu s-au confruntat niciodata cu dificultatile unui scrutin, voci care au o legitimitate de doar cateva procente in bazin electoral, dar care emit linii directoare pentru PDL. Mi se pare inadmisibil ca aceste voci sa fie cele care decid in numele PDL. Nimeni nu contesta necesitatea criteriilor de integritate. Nimeni nu s-a opus acestor criterii, si, personal, le-am sustinut si le sustin. Dar atunci cand vorbim despre aceste criterii, cred ca trebuie sa vorbim de criterii de integritate pornind de la niste decizii ale justitiei si atunci, da, toti trebuie sa ne supunem acestor criterii. Acesta este, de fapt, si sensul legii romane. O pedeapsa si numai o pedeapsa aplicata de judecator atrage dupa sine si alte sanctiuni pe linie sociala sau politica", a declarat Monica Iacob Ridzi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.