Premierul Victor Ponta nu a dorit sa raspunda, joi, la intrebarea daca a primit un telefon sau flori de la presedintele Traian Basescu, cu ocazia zilei sale de nastere, el aratand ca nu este fost presedinte, ci viitor fost premier si ca nu a verificat acest aspect.

"Nu cred ca intra in atributiile privind colaborarea institutionala viata privata", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

La aprecierile presei, potrivit carora presedintele Traian Basescu ii transmite urari de fiecare data fostului sef de stat Ion Iliescu, Victor Ponta a comentat: "Eu nu sunt fost presedinte, eu sunt viitor fost prim-ministru".

"Nu am avut ocazia sa verific (daca a primit flori de la presedinte - n.r.)", a mai spus Ponta.

Presedintele Traian Basescu i-a transmis premierului Victor Ponta, care implineste 40 ani, un cos cu flori insotit de cartea sa de vizita, gestul fiind unul de protocol care a mai fost efectuat de fiecare data in cazul fostilor premieri din mandatul presedintelui, au declarat surse oficiale.

Potrivit acestora, un astfel de cos cu flori a fost transmis la momentul respectiv de catre presedinte si fostilor sefi de stat ai Romaniei, cu ocazia zilei de nastere a acestora.

Prim-ministrul Victor Ponta implineste, joi, 40 de ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.