Secretarul general al Partidului Democrat, Silvian Ionescu, a declarat sambata, cu prilejul alegerilor din cadrul Organizatiei Judetene PD Suceava, ca partidul din care face parte este "cel mai mare partid la putere" din Romania.

Ionescu si-a sustinut afirmatia precizand ca presa este cea care in ultima perioada a anuntat ca PD detine ponderea in cadrul Aliantei D.A. (PNL-PD). "Presa a spus acest lucru. In toate ziarele din Romania s-a facut afirmatia in mod repetat ca PD are 60% in cadrul Aliantei", a spus Silvian Ionescu.

In aceste conditii, el a afirmat cu convingere ca PD este in momentul de fata cel mai mare partid la putere din Romania, situatie care ar impune, in eventualitatea unor alegeri anticipate, schimbarea raportului pe listele de candidati din cadrul Aliantei D.A.

Astfel, secretarul general al PD a declarat ca in situatia declansarii alegerilor inainte de termen, atat PNL, cat si PD trebuie sa faca sondaje de opinie pentru a se stabili exact care vor fi proportiile pe liste. "Doar nu o sa ramanem in proportie de 1,31 la 1 pe eternitate. E absurd. Alianta a fost constituita pe un sondaj de opinie realizat la vremea respectiva. La fiecare alegeri se fac sondaje pentru cele doua partide", a mai precizat Silvian Ionescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.