Presedintele Partidului Conservator, senatorul Dan Voiculescu, a anuntat, ieri, in cadrul reuniunii Biroului Permanent al partidului, ca va demisiona din Parlament in cazul in care nu va reusi in demersul sau privind confiscarea averilor care nu pot fi justificate.

"Nu vreau sa-mi asociez numele cu un Parlament care ii apara pe corupti", a opinat Voiculescu, mentionand ca se va bate "pana in panzele albe" pentru adoptarea propunerii legislative care ii apartine si care priveste controlul averilor obtinute in mod ilicit. Totodata, Voiculescu a precizat ca va demisiona din calitatea de parlamentar daca va observa ca proiectul privind controlul averilor obtinute ilicit va fi "mutilat sau amanat la nesfarsit" de catre colegii parlamentari.

El a precizat ca a depus propunerea legislativa privind controlul averilor obtinute ilicit la Senat acum o jumatate de an si a mentionat ca nu s-a intamplat nimic in urma depunerii acestui proiect.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.