Victor Ponta a declarat ca hotararea prin care Vasile Blaga a fost inlocuit din functia de presedinte al Senatului nu va fi reanalizata cu atat de putin timp inainte de alegerile parlamentare.

"Din punct de vedere politic, ca isi reia o luna functia domnul Blaga sau doamna Anastase nu poate fi decat ceva de ras pentru cei de la PDL. Avem alegeri pe 9 decembrie si noul Parlament isi va alege noii presedinti, apartinand majoritatii, evident", a declarat premierul, potrivit stirileprotv.ro.

De asemenea, Ponta a afirmat ca este foarte posibil ca Crin Antonescu sa ramana presedinte al Senatului si dupa alegerile din 9 decembrie. El si-a motivat afirmatia spunand ca acordul USL stabileste ca PSD propune candidatul pentru conducerea Camerei Deputatilor, iar Alianta de Centru-Dreapta are candidatul pentru functia de presedinte al Senatului.

Citeste si: PDL incearca sa recastige sefia Senatului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.