Liviu Dragnea a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca nu a dat declaratii in fata procurorilor, dar in schimb le-a lasat un memoriu privind faptele de care este acuzat.

Potrivit MEDIAFAX, secretarul general al PSD Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman a spus ca in memoriul pe care l-a lasat procurorilor vorbeste pe larg despre presupusele fapte de care este acuzat in dosarul privind referendumul.

Liviu Dragnea a precizat ca analizarea activitatii sale politice in cadrul campaniei electorale creaza "un precedent estrem de periculos" in ceea ce priveste functionarea partidelor politice.

"Repet ce am spus la inceput, daca se analizeaza activitatea mea politica in cadrul unei campanii electorale consider ca este un dosar eminamente politic. Mi se pare un precedent extrem de periculos, functionarea unor partide, stabilirea unor obiective politice sa fie considerate sau sa poata fi interpretate ca niste fapte penale. De asemenea, mi se pare extrem de periculos si cred ca ar trebui sa modificam legea partidelor", a declarat Dragnea, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Secretarul general al PSD a precizat ca, in context actual, ar trebui eliminat unul dintre obiectivele principale ale partidelor politice, respctiv acela de a-si indemna oamenii sa-si exercite dreptul la vot.

"Ar trebui sa nu mai avem acolo ca unul dintre obiective principale pentru partidele politice sa isi indemne oamenii sa-si exercite dreptul la vot. Poate ar fi bine sa propun in PSD si in USL sa ne propunem pierderea alegerilor. Altfel, daca ne propunem ca obiectiv sa castigam alegerile din 9 decembrie, s-ar putea sa fie considerat ca si foloase necuvenite", a mai aratat Dragnea.

Liviu Dragnea a fost citat, miercuri, la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat in cazul referendumului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.