Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa pregateasca pentru anul viitor un sistem de scolarizare care sa protejeze copiii si parintii.

Potrivit MEDIAFAX, solicitarea a fost adresata ministrului la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, in prezenta jurnalistilor, premierul spunand ca este un mesaj pe care vrea sa il adreseze in mod public.

"Eu in continuare sustin ca harababura si dezastrul generat de fostul ministru Funeriu cu clasa pregatitoare reprezinta o harababura si o prostie si va sustin in continuare pentru a repune lucrurile in ordinea lor normala: clasa pregatitoare la gradinita. La cinci ani jumate il trezesti (pe copil-n.r.) la 7 dimineata, il tii opt ore...asta numai supraoamenii de tip Funeriu sunt capabili, noi ceilalti, oamenii obisnuiti, nu avem asemenea pretentii, dorim sa avem grija de copii, nu sa ne batem joc de copii. Daca nu au reusit sa isi duca cele 50 milioane lei la firmele lor, cred ca nu mai au niciun interes in clasa pregatitoare", a spus Ponta.

El a cerut ministrului de resort sa pregateasca pentru anul viitor un mod de scolarizare care sa aiba grija de copii si de parinti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.