Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marti, ca, demisia deputatului Mihail Boldea a ajuns la Secretariatul General al acestei institutii, el aratand ca aceasta va intra in plen saptamana viitoare, cand se va lua act de document.

"Demisia a ajuns la Secretarul General. Demisia urmeaza procedura normala, se ia act de ea in plen. Saptamana viitoare cand se va deschide plenul va fi transmisa", a spus Zgonea, potrivit MEDIAFAX.

El a precizat ca Biroul Permanent al Camerei a decis ca miercuri si joi sa fie zile dedicate lucrului in comisii, urmand ca plenul sa se reuneasca cel mai devreme saptamana viitoare.

Deputatul Mihail Boldea, incarcerat la Galati, si-a trimis, luni, din arest, demisia din Parlament, au declarat, pentru "Gandul", reprezentanti de la biroul presedintelui Camerei Deputatilor.

Boldea este arestat preventiv de la sfarsitul lui martie acest an.

El a fost trimis in judecata, la sfarsitul lunii iunie, de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Serviciu Teritorial Galati, pentru fraude imobiliare in valoare de aproximativ un milion de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.