Potrivit celui mai recent sondaj al IRES, popularitatea lui Crin Antonescu a scazut cu 7% fata de nivelul la care se afla in decembrie 2011.

Evenimentul Zilei scrie ca, in perioada decembrie 2011-septembrie 2012, popularitatea presedintelui Senatului a scazut de la 24% la 17%.

In aceeasi perioada, Traian Basescu a avut de castigat de pe urma evenimentelor petrecut pe plan politic. Presedintele Romaniei este preferat, in prezent, de 17% dintre cei care si-au exprimat optiunea, cu 4% mai mult decat nivelul de 13% din decembrie 2011.

Victor Ponta a inregistrat cel mai mare salt in ceea ce priveste populariatea in randul populatiei. Premierul este politicianul preferat al 24% dintre cei chestionati, cu 16% mai mult decat in decembrie 2011, cand Ponta se situa la 8%.

Locul patru este ocupat de liderul PP-DD, Dan Diaconescu. 11% dintre romani considera ca patronul OTV este cel mai competent politician din tara.

Urmatoarele locuri sunt ocupate de Ion Iliescu - 6%, Mihai Razvan Ungureanu - 6%, Corneliu Vadim Tudor - 4%, Mircea Geoana - 2%, Emil Boc - 2%, Calin Popescu-Tariceanu - 1%, Adrian Nastase - 1%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.