Europarlamentarul PDL, Monica Macovei, l-a dat in judecata pe ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Dan Sova, care a afirmat ca tatal ei, vasile R. Gheorghescu, a fost general de securitate.

"I-am cerut d-lui Dan Sova sa prezinte dovezi pentru afirmatiile calomnioase pe care le-a facut la adresa tatalui meu, dar nu are nicio dovada. (...) In actiunea depusa la Tribunalul Municipiului Bucuresti, solicit ca domnul Dan Sova sa isi ceara public scuze pe aceleasi posturi de televiziune unde a facut acele afirmatii, pentru ca a mintit populatia si m-a calomniat, sa publice hotararea in 4 ziare nationale si sa plateasca daune morale in valoare de 700.000 lei", a declarat Macovei, potrivit evz.ro.

Europarlamentarul PDL spune ca, pe 9 septembrie, i-a solicitat lui Sova sa publice dovezile pe care si-a bazat aceste afirmatii, iar pe 10 septembrie, i-a trimis o scrisoare oficiala prin care ii cerea dovezi in scris, insa ministrul nu a prezentat nicio proba. Totusi, Sova sustine ca i-a oferit un raspuns.

"Este dreptul dansei sa ma dea in judecata. Mi-a trimis o scrisoare la Guvern la care i-am raspuns si i-am transmis si materialele de presa pe care le-am avut in vedere cand am facut respectivele afirmatii. Stim ca dansa e cu presa, in presa scrie chiar cu amanunte", a afirmat Dan Sova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.