Vicepresedintele PDL Raluca Turcan a declarat, marti, ca Victor Ponta "continua zapaceala din sistemul de invatamant" prin anuntul legat de clasa pregatitoare, ea precizand ca premierul arata ca "nu are niciun fel de viziune cu privire la invatamantul romanesc". 
"Anuntul facut de domnul Ponta demonstreaza ca domnul Ponta nu stie ce spune. Faptul ca Victor Ponta, acum, vorbeste despre desfiintarea clasei pregatitoare si trecerea din nou la gradinita demonstreaza faptul ca Victor Ponta nu intelege ce se intampla la anul cu copiii care doresc sa intre in gradinita, pentru ca nu vor mai avea locuri si, in acelasi timp ce se intampla cu invatatorii care conduc acum clasa a IV-a. Nu vor mai avea clasa, pentru ca nu va mai veni o noua generatie la scoala. Ce se intampla cu mobilierul achizitionat, ce se intampla cu perfectionarea cadrelor didactice?", a spus Raluca Turcan inainte de sedinta BPN a PDL, transmite MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, la deschiderea noului an scolar, ca, din punctul lui de vedere, este necesar si util ca "faimoasa clasa pregatitoare" sa functioneze de anul viitor in cadrul gradinitei, nu al scolii, sustinand ca autoritatile "au dat batai de cap parintilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.