Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, ca "nu stie inca" daca Mihai Razvan Ungureanu va candida la Bucuresti pentru un mandat de parlamentar si a aratat ca saptamana viitoare vor fi incheiate discutiile pe aceasta tema in Alianta de centru-dreapta.

Intrebat daca Mihai Razvan Ungureanu va candida la Bucuresti pe listele aliantei, Blaga a raspuns: "Nu stiu inca. Noi saptamana viitoare cred ca vom incheia discutiile astea. Am cerut organizatiilor noastre ca in cursul acestei saptamani sa avem noi candidatii nostrii pe toate colegiile, sa vedem unde vor avea dansii, iar proportia este cea care o vor da analizele sociologice", a precizat Blaga, potrivit MEDIAFAX.

Vasile Blaga a ezitat sa spuna unde va candida el pentru un nou mandat de parlamentar.

"Cand o sa anunte domnul Ungureanu unde va candida, fiti sigura ca o sa anunt si eu", i-a raspuns Blaga unei ziariste care ii pusese o intrebare pe aceasta tema.

De asemenea, Blaga isi mentine pozitia diferita de cea a lui Mihai Razvan Ungureanu si anume ca "traseistii" nu au ce cauta pe listele pentru alegerile parlamentare, liderul PDL aratand ca prin traseism ii intelege pe cei care si-au lasat partidul la greu.

Blaga a fost intrebat, inainte de sedinta BPN al PDL, cum comenteaza faptul ca Ungureanu spunea ca traseismul nu este o problema atat de importanta. "Eu inteleg traseismul doar intr-un singur fel: cei care-si lasa partidul la greu. Si nu sunt de acord cu lucrurile astea", a precizat Blaga.

El a aratat ca se va negocia pentru fiecare caz si ca nu se discuta "pe oameni, ci pe principii".

Intrebat daca Stefan Pirpiliu va mai candida pe listele aliantei dupa ce a plecat de la PDL la Initiativa de Centru-Dreapta a lui MRU, Vasile Blaga a raspuns: "Nu ma intrebati de nume. Va rog sa va uitati in Sectorul 5 cum stam".

Blaga a mai spus ca nu crede ca vor fi probleme in legatura cu codul de etica aprobat in comisia condusa de Monica Macovei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.