Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu va ramane adversarul USL pana cand isi va incheia mandatul. De asemenea, premierul spune ca va stopa orice gest de interventie din partea lui Basescu in activitatea guvernului.

"Din luna mai, am fost convins ca domnul presedinte Traian Basescu va face totul pentru ca eu sa nu ajung sa conduc Guvernul. Pe domnul presedinte Basescu niciun premier nu l-a impiedicat sa isi exercite atributiile de presedinte. De fiecare data cel care a intervenit peste Guvern a fost presedintele. Asa s-a intamplat si in cazul domnului Tariceanu si in cel al domnului Boc si in cazul meu. Asta inseamna ca, in continuare, orice fel de gest al presedintelui de interventie in activitatea guvernului va fi stopat de mine", a declarat Ponta, potrivit evz.ro.

Premierul este de parere ca Traian Basescu nu se va schimba.

"Ar fi frumos si bine pentru Romania, dar nu cred lucrul asta. Domnul Antonescu si cu mine reprezentam exact opusul lui Basescu - nu am avut cariere in fosta Securitate, cum a avut domnul Basescu, nu am schimbat taberele si nu avem grupuri de interese. Sunt convins ca va fi un adversar al nostru pana cand isi va incheia mandatul de presedinte", a mai adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.