Europarlamentarul PDL Monica Macovei i-a transmis, vineri, o scrisoare deschisa premierului Victor Ponta, prin care ii solicita sa faca publice dovezile care au stat la baza "afirmatiilor calomnioase" lansate la adresa sa in sedinta de Guvern din aceasta saptamana. 

Potrivit MEDIAFAX, Macovei arata in scrisoarea deschisa adresata premierului Ponta ca, in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri, acesta a facut "afirmatii false si calomnioase" la adresa sa, sustinand ca ar fi "rezolvat" casa parintilor in justitie si ca ar "muta dosare penale".

"Ati mai spus ca «din fericire, nu toata lumea se lasa asa usor mintita si manipulata». Pentru a nu minti si manipula lumea «asa usor», va solicit sa faceti publice dovezile pe baza carora ati declarat ca eu as fi intervenit in justitie ca sa «rezolv» casa parintilor mei", ii cere europarlamentarul PDL premierului Victor Ponta.

Monica Macovei ii mai solicita premierului sa prezinte public in ce cazuri si la ce date a "mutat dosare penale", apreciind ca, pentru informarea corecta a opiniei publice, este necesar ca Ponta sa faca publice dovezile pe baza carora a facut acuzatiile la adresa sa.

"Este regretabil ca strategia de guvernare pe care doriti sa o implementati este de a denigra si arunca cu invective. Astfel de atacuri ieftine aruncate de pe pozitia de prim-ministru nu tin poporului de foame", mai arata Macovei in scrisoarea deschisa.

Ea mentioneaza ca timpul pe care Victor Ponta l-a petrecut in sedinta de Guvern atacand-o il putea folosi vorbind despre solutii la problemele economice ale tarii, de pe urma carora toti cetatenii sufera.

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, ca s-a obisnuit cu insultele si calominiile "bolnavului inchipuit" Theodor Stolojan, precum si ale Monicai Macovei care uita ce povesteste "prin alte parti atunci cand isi rezolva casa pentru parinti si muta dosare penale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.