Europarlamentarul Laszlo Tokes a declarat ca guvernul USL a condus o campanie de razbunare impotriva maghiarilor din Ardeal pentru ca nu au sustinut "schimbarea pucista" a lui Traian Basescu.

"Guvernarea Ponta-Antonescu a dirijat o campanie de razbunare impotriva noastra si pentru ca maghiarii nu au fost dispusi sa le sprijine politica ilegala si neconstitutionala, mai exact schimbarea pucista a presedintelui Traian Basescu", a afirmat Tokes, potrivit adevarul.ro.

Nici PNL nu a scapat de criticile europarlamentarului. Laszlo Tokes sustine ca partidul condus de Crin Antonescu "imprumuta legitimitate politica restauratiei postcomuniste".

"Partidul National Liberal - si prin alianta politica si prin reprezentantii lui care au luat cuvant (n.r. miercuri, in plenul PE) - imprumuta legitimitate politica restauratiei postcomuniste marcate de numele lui Victor Ponta si al vestitului colaborator al Securitatii Dan Voiculescu", a mai adaugat Tokes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.