Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, dupa intrevederea cu presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaite, ca afirmatiile oficialului nu pot fi considerate un avertisment deoarece au fost niste consideratii generale.

"Ceea ce domnia sa a spus nu poate fi socotit drept avertisment. Au fost niste consideratii - a si precizat - la fel de valabile pentru Romania, pentru Lituania, pentru oricare alta tara a UE in legatura cu ce ar trebui sa faca oamenii politici, dar in niciun caz pe tonul pe care au parut a-l sugera relatarile de presa de dimineata", a declarat Antonescu, potrivit romanialibera.ro.

De asemenea, presedintele Senatului a spus ca intrevederea sa cu presedintele Lituaniei a constat intr-o discutie placuta.

"Am avut o discutie chiar foarte placuta. Din punctul meu de vedere, a fost o intalnire foarte frumoasa, in sensul ca am descoperit un om politic si cu experienta, cu experienta in calitate de comisar european, un om politic prieten al Romaniei, care a facut niste consideratii generale, de natura valorica, non-partizane - lucru care m-a impresionat foarte placut, pentru ca in ultima vreme am fost obisnuiti cu declaratii foarte partizane ale unor omologi sau resposanbili europeni - un om cu experienta, cu valori, care vorbea cu convingere despre aceste valori", a mai adaugat Antonescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.