Vicepresedintele PDL, Raluca Turcan, a declarat ca Victor Ponta ar trebuie sa demisioneze din functia de prim-ministru deoarece nu a mers la dezbaterea din Parlamentul European pentru a "raspunde ingrijorarilor partenerilor internationali".

"Domnul Ponta, din punctul meu de vedere ar trebui sa-si dea demisia de urgenta pentru ca este primul-ministru al Romaniei, pentru ca ar putea sa reprezinte Guvernul Romaniei la Bruxelles si sa raspunda cerintelor si ingrijorarilor partenerilor nostri internationali", a declarat Turcan, potrivit realitatea.net

Mai mult de atat, vicepresedintele PDL a spus ca premierul a preferat sa trimita o "echipa de PR" la Bruxelles in loc sa "dea explicatii in numele Romaniei".

"Premierul a preferat sa-si trimita o echipa de PR la Bruxelles, care o sa faca o conferinta de presa undeva pe holurile Parlamentului si in niciun caz sa dea explicatii in numele Romaniei asa cum putea sa faca domnul Ponta. In continuare partenerii internationali asteapta raspunsurile Romaniei si ale domnului Ponta ca prim-ministru cu privire la ingrijorarile lansate in momentul campaniei de referendum", a mai adaugat Turcan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.