Presedintele PDL, Vasile Blaga, a precizat, marti, ca i-a informat pe reprezentantii Comisiei de la Venetia despre "duplicitatea in declaratii a USL" si a mentionat ca asteapta din partea expertilor comisiei un "raport obiectiv".

Potrivit MEDIAFAX, conducerea PDL in frunte cu Vasile Blaga s-a intalnit, marti dimineata, la sediul partidului din Modrogan, cu membri ai Comisiei de Venetia.

"Fiecare dintre noi a incercat sa-i convinga asupra justetei cauzei noastre de a apara statul de drept pe parcursul referendumului", a spus Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa, dupa intalnire.

El a precizat ca in cadrul discutiilor a aratat "duplicitatea in declaratii a USL", adica faptul ca reprezentantii Uniunii "una spun pe uz intern, in tara, si alta cand vorbesc cu oficialii europeni".

Intrebat ce asteapta de la Comisia de la Venetia dupa aceste discutii, Blaga a spus ca se asteapta la un "raport obiectiv".
"Un raport obiectiv, cum sunt absolut convins ca o sa il si faca!", a precizat presedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.