Liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni, ca demisia lui Silviu Prigoana din PDL este "gestul personal" al acestuia, pe care nu l-a comunicat conducerii PDL si a aratat ca orice plecare este o pierdere, dar la sfarsitul de legislatura nu este foarte important. 

"E gestul personal pe care-l face. Nu l-a comunicat inainte. E sfarsit de mandat, fiecare incearca sa-si gaseasca un loc, probabil, sub soare. Soarele nostru nu-i mai place", a precizat Toader, intrebat in legatura cu demisia deputatului Silviu Prigoana din PDL.

Potrivit MEDIAFAX, Toader a aratat ca nu crede ca demisia lui Prigoana este legata de viitorul mandat de parlamentar, aratand ca decizia politica a PDL este ca fiecare parlamentar sa-si mentina colegiul si sa candideze in colegiul in care activeaza.

El a aratat insa ca a avut discutii cu Prigoana referitor la initiative legislative ale sale, celebra lege a presei, iar PDL nu a fost de acord, precum si cu privire la legea prostitutiei.

"Orice plecare este o pierdere, dar la sfarsit de legislatura nu este foarte important", a adaugat Mircea Toader.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.