Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda le transmite "amicilor" Mihai Razvan Ungureanu si Mihail Neamtu rugamintea de a fi "retinuti in declaratii si moderati in decizii" cata vreme au loc negocierile pentru realizarea Aliantei Romania Dreapta (ARD). 
Preda mai aprecizeaza, pe blogul sau, ca PDL a incurajat si va continua sa incurajeze realizarea unui pol politic care sa se adreseze alegatorilor de centru si de dreapta, transmite MEDIAFAX.

"USL e o masinarie care nu va putea fi oprita prin eforturi individuale. Societatea asteapta in acest moment sa afle cum anume putem asigura o guvernare mai buna decat cea controlata de V.Ponta si C.Antonescu. Pana cand acest raspuns nu e elaborat si difuzat, tot ceea ce transmitem cetatenilor romani e privit - pe buna dreptate - ca marginal sau inutil", mai scrie prim-vicepresedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.