Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, inaintea sedintei BPC, despre autodenuntul la Parchet impreuna cu Victor Ponta, in urma cercetarii lui Liviu Dragnea, ca au fost "descurajati" de procurorul general sa faca acest demers si ca il roaga pe Vasile Blaga sa le faca plangere penala. 

Liderul PNL a precizat ca nu va mai continua cu ideea autodenuntului, anuntata impreuna cu premierul Victor Ponta, dupa chemarea la DNA a sercretarului general al PSD, Liviu Dragnea.

"Ne-a descurajat doamna procurorul general (Codruta Kovesi - n.r.), care ne-a spus ca nu se pune cu autodenunt. Avem solutia sa il rugam pe domnul Blaga sa ne mai faca o plangere penala. Alea sunt luate in considerare la Parchet", a spus Antonescu.

Crin Antonescu a comentat si declaratia procurorul general al DNA, Daniel Morar, care ar fi spus ca vor aparea "nume grele" in dosarul referendumului: "Mai grele decat Liviu Dragnea, ce sa iasa? Probabil teoria pe care deja propaganda lui Basescu a acreditat-o, si anume ca toti liderii politici ai USL sunt vinovati de lovitura de stat, de uriasa fraudare a votului. Intrebati-l pe domnul Morar".

Citeste si: Ponta semneaza autodenuntul catre DNA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.