Adrian Nastase a fost foarte activ pe blogul sau in ultimele cateva zile si a inceput sa faca dezvaluiri cu privire la procurorii care l-au condamnat.

Dupa ce a scapat de o noua condamnare care i-ar fi putut prelungi sederea in inchisoare, Adrian Nastase, achitat recent in celebrul dosar "Matusa Tamara", prezinta detalii picante despre anchetatorii care l-au cercetat.

Nastase considera ca "triunghiul" care s-a ocupat de condamnarea sa a fost format in principal din trei indivizi: Claudia Rosu, Doru Florin Tulus si Paul Silviu Dumitriu.

Doamna Claudia Rosu este intr-o incompatibilitate evidenta in a efectua acte in orice cauza ce ma priveste, avand in vedere circumstantele personale ale dnei procuror. Astfel, este de notorietate ca dna Claudia Rosu are, de mai multi ani, o relatie intima cu dl. procuror sef sectie Doru Florin Tulus, seful sectiei a II-a DNA. In privinta dlui Tulus, va reamintesc ca, in calitate de ministru al justitiei, am facut o cerere de revocare din functie", argumenteaza Adrian Nastase parafrazandu-l pe Tudor Chiuariu.

Despre Paul Silviu Dumitriu, Nastase spune ca este de fapt "omul Monicai Macovei".

"Dupa ce dosarul „Matusa Tamara” a fost anulat de ICCJ pentru incalcarea unor dispozitii constitutionale, el a fost repartizat de catre acelasi Doru Tulus procurorului Paul Silviu Dumitriu. Cine era dl. Dumitriu? Un fost consilier al fostului ministru Monica Macovei si fost sef al Corpului de control al acesteia – Coincidenta!"

"Iata, deci, „triunghiul” care s-a ocupat, sub supravegherea lui Daniel Morar, de dosarul meu: procuror sef de sectie – Doru Tulus – numit de Monica Macovei, procuror Claudia Rosu – in relatii apropiate, ulterior sotia lui Doru Tulus si procuror Paul Dumitriu – fost consilier al Monicai Macovei" concluzioneaza Adrian Nastase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.