Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, a declarat ca "in acest moment, nu s-a inceput urmarirea penala" impotriva liderilor USL, Crin Antonescu si Victor Ponta.
"In acest moment nu s-a inceput urmarirea penala fata de domnii Ponta si Antonescu. Alt comentariu nu pot sa fac. Daca va fi trimis un astfel de autodenunt, il vom inregistra si il vom trata ca atare. Domnul Ponta, ca fost procuror, ar trebui sa stie ca un autodenunt trebuie sa vizeze o fapta penala. Or, din moment ce noi nu cercetam pe nimeni pentru ca a votat sau pentru ca a instigat lumea sa mearga la vot, ramane ca dumnealui sa aprecieze daca doreste sa faca un astfel de autodenunt sau nu", a declarat procurorul general al Romaniei, potrivit adevarul.ro.

Liderii USL au anuntat, joi, ca in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, se vor autodenunta pentru ca ei l-au "instigat pe secretarul general al PSD sa cheme lumea la vot".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.