Mihai Razvan Ungureanu anunta ca partidul Forta Civica este "vehiculul electoral" pentru ICCD si invita presa, vineri, la Conventia Nationala a acestui partid, in care va fi aleasa noua conducere, fara a preciza daca el candideaza. 

"Initiativa Civica de Centru-Dreapta s-a nascut din necesitatea coagularii fortelor civice si politice care pot schimba Romania, devenind intr-un timp foarte scurt una dintre cele mai mari organizații neguvernamentale din Romania. Forta Civica este vehiculul electoral ce va permite membrilor Initiativei sa-si asume un rol activ in viata politica, participand la alegerile parlamentare din acest an", se arata in invitatia adresata de Ungureanu presei, potrivit MEDIAFAX.

El mai precizeaza ca in cadrul Conventiei Nationale vor avea loc alegeri pentru noua conducere a partidului.

Mihai Razvan Ungureanu explica, saptamana trecuta, pe contul sau de Facebook, ca ICCD, al carei lider este, nu se va transforma in partid politic, ci se va dota cu un astfel de "vehicul electoral", intrucat in caz contrar membrii initiativei nu ar putea candida la alegerile parlamentare din partea noii aliante.

Vasile Blaga (PDL), Mihai Razvan Ungureanu (ICCD), Mihail Neamtu (PNR), Aurelian Pavelescu (PNTCD) si Adrian Papahagi (FCD) au semnat, saptamana trecuta, un manifest politic comun, care reprezinta un preambul la protocolul de formare a aliantei de centru-dreapta intre formatiunile pe care acestia le reprezinta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.