Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman, a fost citat pentru joi la DNA in cazul privind referendumul.

Potrivit MEDIAFAX, In 22 august, secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, spunea ca nu afusese citat pana atunci de anchetatorii anticoruptie, in vreun dosar privind referendumul din 29 iulie, insa preciza ca se va duce la DNA daca va fi chemat de procurori "pentru ca a votat".

Intrebat daca, in cazul in care va fi citat, se va prezenta in fata anchetatorilor, Dragnea a raspuns afirmativ, aratand ca va da curs unei posibile astfel de cereri.

"Nu pot sa ma duc la DNA de capul meu. Daca trebuie sa fiu chemat la DNA ca am mers la vot, sigur, o sa-mi asum lucrul asta, dar pentru altceva nu vad de ce sa fiu chemat", spunea Dragnea.

In 14 august, Directia Nationala Anticoruptie informa ca procurorii fac cercetari in legatura cu organizarea si desfasurarea referendumului din 29 iulie, dar ca, avand in vedere stadiul anchetelor, nu poate furniza date suplimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.