Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea spune ca, prin declaratiile de marti, Traian Basescu a demonstrat ca nu a invatat nimic din lectia pe care romanii i-au dat-o.

Mai mult de atat, potrivit realitatea.net, Zgonea considera ca presedintele ar trebui sa isi dea demisia.

"Prin declaratiile de astazi, Traian Basescu demonstreaza ca nu a invatat nimic din lectia pe care romanii i-au dat-o. Oamenii au votat in numar foarte mare pentru ca Traian Basescu sa plece. Chiar daca rezultatele referendumului nu au fost validate, numarul impresionant de voturi «Da» ar trebui sa il oblige pe Basescu sa isi dea demisia din functia de presedinte", a declarat Zgonea.

De asemenea, presedintele Camerei Deputatilor sustine ca Traian Basescu nu mai poate reprezenta interesele tarii dupa ce "peste 7 milioane de cetateni i-au cerut sa plece".

"Cum mai poate Traian Basescu sa reprezinte acum interesele Romaniei cand peste 7 milioane de cetateni i-au cerut sa plece? Cum se mai poate duce Traian Basescu la Bruxelles si in capitalele aliatilor nostri sa vorbeasca despre statul de drept din Romania, cand el insusi a fost cel care a vorbit despre lovitura de stat? Traian Basescu nu mai are niciun fel de legitimitate, nici in tara si nici in strainatate. Traian Basescu trebuie sa isi dea demisia", a mai adaugat Valeriu Zgonea.

Citeste si: Prima aparitie OFICIALA a lui Basescu, de la revenire: Criza a dovedit forta statului de drept


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.