Liderul Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, este de parere ca Victor Ponta este prea optimist atunci cand spune ca Traian Basescu il va desemna premier dupa alegerile parlamentare.

"Chiar daca am presupune - pentru a derapa de la textul Constitutiei alaturi de copilotul Ponta, specializat in astfel de manevre - ca Presedintele ar desemna un premier de la o eventuala alianta majoritara, nu este obligat in niciun fel sa desemneze pe cineva de la un partid anume din cadrul acestei aliante. Spre exemplu, ar putea, foarte bine, sa desemneze un premier de la UNPR sau de la PNL", a spus Neamtu, potrivit evz.ro.

Mai mult de atat, liderul PNR sustine cadaca ar fi vorba ca presedintele sa mai numeasca un premier de la PSD, acesta nu poate fi Victor Ponta.

"Actualul lider de fatada al socialistilor este compromis grav pe plan intern si international. Izolarea economica si diplomatica a Romaniei s-ar adanci. In acest caz, premier ar fi desemnat, cu siguranta, o persoana precum actualul lider de la Cluj, Ioan Rus", a mai adaugat Neamtu.,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.