Un nou esec s-a inregistrat, marti dimineata, la negocierile pentru repartizarea posturilor in Biroul Permanent al Senatului, iar PDL se gandeste sa renunte la posturi si sa nu mai faca parte din conducerea acestui for legislativ.

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a anuntat ca, in urma negocierilor dintre liderii de grupuri, nu s-a ajuns la nicio intelegere privind functiile din Biroul Permanent al Senatului, PDL urmand sa decida daca va mai face parte din noua conducere a Senatului, transmite MEDIAFAX.

"Nu am ajuns nici in aceasta dimineata la nicio intelegere, cei de la putere vor sa modifice toate legile, chiar si legile matematicii", a spus Radulescu, dupa o noua runda de negocieri care a avut loc incepand cu ora 10.00 in biroul presedintelui Senatului.

Radulescu a precizat ca neintelegerea dintre partide vizeaza numarul de locuri in Biroul Permanent.

Liderul senatorilor PDL a spus ca se va consulta cu conducerea partidului, pentru a decide daca democrat-liberalii vor mai face parte din noul Birou Permanent, "viciat in modul lui de alcatuire", trecandu-se peste Regulament si principiile constitutionale.

Despre blocarea activitatii in Senat, Radulescu a spus: "Deocamdata este tacere, nu va avea loc nicio alta sedinta pana cand nu ne intelegem".

Cristian Radulescu a mai spus ca la ora 12.00 va avea loc o sedinta a Biroului Permanent al Senatului, PDL urmand sa decida, din punct de vedere politic, daca va participa la aceasta sedinta.

Radulescu a mentionat ca sedinta Biroului Permanent poate avea loc fara participarea democrat-liberalilor.

Liderul senatorilor PDL a sustinut ca nu s-a mai intamplat niciodata aceasta situatie in Senat, si nici aceasta "modalitate de negociere" pe care au abordat-o cei de la putere.

Citeste si: Scandal pe functiile din Biroul Permanent al Senatului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.