Seful Cancelariei Prezidentiale, Cristian Diaconescu, a declarat ca Traian Basescu va face o declaratie publica "in momentul pe care il va simti prielnic".
"Ca orice politician cu experienta va face o declaratie publica atat de asteptata in momentul pe care il va simti prielnic. Nu stiu cand va fi acest moment. In orice caz, va fi luni si marti reuniunea anuala a diplomatiei. Marti, vor veni conform traditiei de ani si ani de zile sefii de misiuni ai Romaniei la Cotroceni. Sigur ca exista o serie de elemente de mesaj pe care le va transmite, avand insa in vedere mai ales dimensiunile de politica externa pe care Presedintia urmeaza sa le sustina in anul 2013 si ceea ce reprezinta teme fundamentale de politica externa pe care Romania, de data aceasta, trebuie sa le parcurga in acest an", a declarat Diaconescu, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.