Premierul Victor Ponta a declarat ca adevarata lovitura de stat este reprezentata de faptul ca 7,5 milioane de oameni au votat impotriva lui Traian Basescu si el tot a ramas la putere.

"Adevarata lovitura de stat este sa voteze impotriva ta 7,5 milioane de oameni si tu sa ramai la putere. Am convingerea ca legenda omului politic Traian Basescu, care castiga toate bataliile politice s-a spulberat la 29 iulie", a declarat Ponta, conform jurnalul.ro.

De asemenea, premierul a dezvaluit ca Ministrul de Justitie, Mona Pivniceru, va face noi propuneri pentru Parchetul General si DNA.

"Vor veni si alte lovituri impotriva sistemului domnului Basescu. Doamna Pivniceru va face noi propuneri pentru Parchetul General si DNA. Chiar daca ne vom lovi de refuzul CSM sau al domnului Basescu, vom continua sa facem propuneri pana cand vor fi luate in seama. Anul viitor vor expira trei mandate ale judecatorilor de la Curtea Constitutionala. Va inceta sistemul dublei masuri, bun pentru Basescu, rau pentru noi", a mai adaugat Victor Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.