Cateva zeci de persoane aflate in fata Primariei Sectorului 2 l-au huiduit, sambata, pe presedintele Traian Basescu, la sosirea acestuia impreuna cu sotia sa si cu fiica sa cea mica, Elena Basescu, pentru casatoria civila a acesteia cu Bogdan Ionescu.

Potrivit MEDIAFAX, Traian Basescu a sosit impreuna cu sotia sa si cu fiica sa, moment in care cateva zeci de persoane care s-au adunat in fata Primariei au huiduit si au strigat "Demisia!".

Bogdan Ionescu a sosit inaintea familiei prezidentiale.

La scurt timp, au sosit si Elena Basescu, la bratul tatalui sau si alaturi de mama sa. In acest moment, persoane stranse in fata primariei l-au huiduit pe seful statului.

In fata Primariei s-au aflat aproximativ 300 de persoane, insa doar un grup de cateva zeci a scandat lozinci antiprezidentiale, cum ar fi "Demisia!" si "Jos Basescu!". Pe de alta parte, au fost persoane care au venit din curiozitate sau care vor sa ii felicite pe miri si sa le ofere flori.

In zona, cateva zeci de politisti si jandarmi au format un cordon in fata multimii, iar traficul rutier pe alee din fata primariei a fost intrerupt.

O parte a persoanelor care au huiduit la sosirea lui Basescu au spus ca sunt din randul celor care au protestat impotriva presedintelui si la Universitate si la Palatul Cotroceni.

Inainte de sosirea familiei Basescu la Primaria Sectorului 2, intre protestatari si cativa simpatizanti ai presedintelui, aflati si ei in zona, a izbucnit un conflict.

Taberele au avut mai intai un schimb de replici, dupa care doi batrani au inceput sa se imbranceasca. Conflictul a fost intrerupt dupa interventia politistilor locali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.